{ENGLISH}

Hello guys, it's finally December which mean Christmas is near!! Cant wait to celebrate it

As you saw the title above, this time I would like to post something about me! Yes, I know you don't even care but still I'm posting it. Hahahahahahaha


-- 50 Fact About Me --
Q1: What are you wearing?
Ans: Well, today is Monday and I'm working so I'm just wearing like usual as my office doesn't request formal shirt.
Q2: Ever been in love?
Ans: Yes and in a relationship with uncle pan. I'm going to post the story about us SOON & the reason I called him uncle pan (of course He's not as older as uncle).
Q3: Ever had a terrible breakup?
Ans: Yes, ever. Hurt but it's okay, people learn from mistake.
Q4: How tall are you?
Ans: 152cm. I'm not short,
Q6: Any tattoos?
Ans: For now nope. I'm thinking to have it but due to someone I think I can't even get it.
Q7: Any piercings?
Ans: I seldom wear ear piercings as I'm too lazy to take it off before sleep and it hurts me when sleeping.
Q8: OTP?
Ans: Well, I guess for now is Park Bo-gum & Kim Yoo-jung. They are just too match for each other. In love on their drama "Love in the moonlight". Click ME for my review of the drama.
Q9: Favourite show?
Ans: Running Man & The Return of Superman. But I barely watch them now and I dont know why.
Q10: Favourite bands?
Ans: Maroon5? Mayday? Bigbang? I used to love and crazy for Super Junior when I'm 14 years old, I'm not saying that I don't love them now but not as active as before. In fact, I'm waiting for their comeback as most of them are still in military. For girls band I love the unique style of 2NE1 but I feel sad when heard the bad news of them, I'm pretty sure you know my feeling. Also, I love Sistar.
Q11: Something you miss?
Ans: My family, can't wait to meet them this coming CNY. The second is my cat, I used to be called her Sandy and I love her very much. Unfortunately, she passed away 2 years ago due to health issues. I cried about 1 week and still missing her even now.
Q12: Favourite song?
Ans: I think there's no standard answer for me, I usually download song in top list or I just play the random playlist of spotify.
Q13: How old are you?
Ans: I celebrate my birthday on 2nd September, so I'm 20 years old now.
Q14: Zodiac sign?
Ans: Virgo with no perfections.
Q15: Quality you look for in a partner?
Ans: Honest I think? or maybe patient because I'm quite annoying. HAHAHA
Q16: Favourite quote?
Ans: "In the end, we only regret the chances we didn't take." and this is why I would like to try anything because I trust that everything happened with their reasons.
Q17: Favourite actor?
Ans: I think for now is Eddie Redmayne. I watched his latest movie "Fantastic Beast" and I'm so in love with the maaaaaagiiiiicc movie. And I do watched "The Danish Girl", quite gloss for me and I think I would like to watch the 2nd time when I'm free.
Q18: Favourite colour?
Ans: Red or Tiffany Blue, I can't know I love which most but both.
Q19: Loud music or soft?
Ans: Same answer with Liyana which is depends on my mood. But I choose soft music most of the times.
Q20: Where do you go when you're sad?
Ans: Uncle pan's hug. Yes, he always know and beside me when I'm sad.
Q21: How long does it take you to shower?
Ans: I'm the girl who can takes a few minutes to finish shower also can finish in about 1 hour. Don't ask me why because I don't even know what I do inside the toilet that make me finish in 1 hour. LOL
Q22: How long does it take you to get ready in the morning?
Ans: Usually takes 20-30 mins included make up.
Q23: Ever been in a physical fight?
Ans: No and never.
Q24: Turn on's?
Ans: Sleep and EAT.
Q25: Turn offs?
Ans: Hungry.
Q26: The reason I joined Blogger?
Ans: I start blogging when I'm 13 years old, because I love to write down what is happening everyday.
Q27: Fears?
Ans: Lizard! I hate lizard!!!!
Q28: Last thing that made you cry?
Ans: Korean drama I think? I not really remember.
Q29: Last time you said you loved someone?
Ans: Uncle Pan.
Q30: Meaning behind your blog URL?
Ans: It's just my name Briella Gui Soo En.
Q31: Last book you read?
Ans: It's been a long time when I reading, I don't even remember what I read.
Q32: The book you're currently reading?
Ans: I'm not reading any book now.
Q33: Last show you watched?
Ans: Hmm.. when did I watch show? (I mean I'm not really remember.)
Q34: Last person you talked to?
Ans: My college because I'm working?
Q35: The relationship between you and the person you last texted?
Ans: Peanut and Butter

Q36: Favourite food?
Ans: The hardest question ever. For a person who love to eat, you cant get correct answer for this.
Q37: Place you want to visit?
Ans: The whole world.
Q38: Last place you were?
Ans: Home
Q39: Do you have a crush?
Ans: Yes, uncle pan.
Q40: Last time you kissed someone?
Ans: Oh, I dont have to say who but you will know too.
Q41: Last time you were insulted?
Ans: Not really remember.
Q42: Favourite flavour of sweet?
Ans: I not really like sweet, but stawberry I think?
Q44: Favourite piece of jewellery?
Ans: Sorry for my lack of knowledge of jewellery, I don't really know well. But if famous, I think Tiffany&Co.
Q45: Last sport you played?
Ans: Hmmm, running??
Q46: Last song you sang?
Ans: Selamanya Cinta, yes I do listen malay song.
Q47: Favourite chat up line?
Ans: "Are you a camera? Because every time I look at you, I smile." HAHAHAHA
Q48: Have you ever used it?
Ans: Nop, but I heard it from someone.
Q49: Last time you hung out with anyone?
Ans: With his family. :D
Q50: Who should answer these questions next?
Ans: The one who are reading this! Of course I will go some blog and ask them to join too!
And finally I've finish this 50 Question and I used about 4 hours to finish it from the time I start. Could you imagine that? Nahhh, because I'm working. So, enjoy reading my answer and don't forget you do need to answer it too! So, see ya!

No comments:
Post a Comment
Leave your lovely comment after reading.